CEC Credit de nevoi personale

10000 euro cu un credit de nevoi personale, informeaza-te:

CEC Bank, cunoscuta si ca Casa de Economii si Consemnatiuni, este o banca romaneasca si a fost infiintata in 1864. Aceasta este o banca comerciala si apartine statului, prin Ministerul Finantelor Publice.

CEC ofera servicii si produse de calitate atat pentru firme cat si pentru populatie si are un impact important in dezvoltarea economiei, in mentinerea locurilor de munca si crearea unor noi locuri de munca.

Caracteristicile principale ale creditelor CEC: sunt pentru diverse nevoi personale fara documente de justificare; fara aport propriu; perioada de creditare este de maximum 5 ani; varsta maxima a clientului este de 70 ani impliniti la data rambursari integrale.

 

Tipurile de venituri acceptate sunt : salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc.

Unul dintre avantaje, deloc de neglijat, este ca poti solicita o perioada de gratie, de maxim un an. De asemenea, nu se solicita avans, nu se percep comisioane de analiza dosar, de rambursare anticipata sau pentru servicii prestate.

Rambursarea se face in rate lunare, pe o perioada de creditare cuprinsa intre 1 an si 5 ani, in zilele cuprinse intre 5 si 20 ale lunii. Dobanda poate fi variabila sau fixa, dupa cum optezi.