Creditele rapide sunt o modalitate rapidă și ușoară de a obține bani atât pentru situații de urgență, cât și pentru utilizarea sporadică în activitățile de agrement.

Solicitând un credit rapid primești o sumă de bani, putând obține până la 900 de euro, pentru a-i folosi așa cum preferi. Nu trebuie să justificați de ce cereți banii. Puteți returna împrumutul primit până la 30 de zile de la acordarea acestuia. Deci, ai suficient timp pentru a colecta cu ușurință banii.

Pentru a solicita unul dintre împrumuturile rapide, tot ce trebuie să faceți este să accesați un site web care ofera astfel de credite. Trebuie să selectați în simulatorul lor de credit suma de bani urgentă și timpul de care aveți nevoie. Apoi veți merge să completați formularul de cerere, astfel încât să vă poată verifica identitatea. În cele din urmă, vă vor anunța prin e-mail dacă împrumutul dvs. a fost acordat. Dacă da, veți primi banii în contul dvs. în doar 10 minute.

La ce caracteristici trebuie sa te uiti cand soliciti un imprumut

Împrumuturile pentru consumatori au multe caracteristici de luat în considerare, care vor influența costul total al finanțării și comoditatea de a solicita acest lucru. Dacă nu știm foarte bine cum să comparăm, trebuie să verificăm dacă oferta creditului pe care îl căutăm are cele mai multe dintre aceste caracteristici:

Ieftin : trebuie să aibă un DAE sub media curentă

Fără comisioane : nici de studiu, nici de deschidere

Fără legături : cel mai bun lucru este să nu aveți niciun tip de legătură. Dacă aveți legături obligatorii, cel mai bine este ca acestea să fie gratuite.
Dacă există legături opționale, acestea trebuie să includă bonusuri în interesul creditului.

Rapid : timpul dintre solicitarea acestuia și primirea banilor în cont trebuie să fie mai mic de o săptămână.

Fără documentație : trebuie să solicite doar documentația minimă.

În plus, este important să cunoaștem drepturile și obligațiile noastre pentru a le contracta în mod responsabil. 

Ce tipuri de împrumuturi și credite există

O mare varietate de împrumuturi și credite sunt comercializate pe piața financiară romana, de la împrumuturi bancare convenționale utilizate pentru finanțarea proiectelor până la împrumuturi rapide inovatoare private concepute pentru a ne putea acorda finanțare în aceeași zi și cu puține documente.

Nu trebuie sa ne pripim cand alegem unul, este indicat sa studiem cu atentie conditiile la cateva dintre ofertele de finantare si sa optam pentru cea care se potriveste cel mai bine atat necesitatilor, cat si posibilitatilor noastre de rambursare, astfel incat sa evitam situatiile neplacute in care sa nu reusim sa ne respectam obligatiile contractuale.

În ce scopuri putem solicita împrumuturi

În cadrul creditelor de consum, descoperim că acestea pot varia în funcție de caracteristici si de scopul pentru care le solicităm. În funcție de proiectul pe care doriți să îl finanțați, veți găsi oferte mai potrivite pentru fiecare scop.

Putem, astfel, sa alegem o anumita perioada de rambursare, un numar de rate mai mare sau mai mic, o amanare la plata sau putem beneficia de dobanzi mai avantajoase pentru unele destinatii in care vom utiliza banii imprumutati.

Ce cerințe trebuie să îndeplinesc pentru a obține credite

Pentru ca un creditor sau o bancă să ne împrumute bani, trebuie să îndeplinim un număr minim de condiții pentru ca solicitarea noastră să fie aprobată. Deși fiecare entitate va avea propriile cerințe în conformitate cu politicile sale de risc, majoritatea va solicita următoarele:

Ai un nivel bun de venit. Entitatea trebuie să se asigure că avem un venit suficient și stabil care ne permite să îndeplinim plata întregului împrumut, fără a implica această neglijare a altor obligații financiare.

Să ai un loc de muncă stabil. Ai un contract de muncă cel puțin pe toată durata finanțării. Se pot accepta si venituri stabile din alte activitati, pentru care poti prezenta dovezi.

Esti rezident în Romania și deții o carte de identitate valabila care să îl ateste. În plus, unele companii care acordă credit ne vor solicita o dovadă de rezidență, cum ar fi contractul de închiriere.

Pe lângă aceste condiții de bază, băncile pot solicita alte cerințe suplimentare, cum ar fi venitul minim, a fi clienți, a nu fi în ANAF sau a face legătura cu acestea.

Ce documente am nevoie pentru a solicita împrumuturi

Atunci când facem o cerere de obținere a finanțării, trebuie să livrăm un minim de documentație, astfel încât entitatea să verifice că respectăm condițiile și că datele din formularul de cerere coincid. Conform profilului nostru, documentele de care au nevoie vor varia pentru a analiza veniturile noastre:

Extras de cont

Ultimele trei salarii (sau declarații trimestriale)

Contract de muncă

Ultima declarație de venit

Document de identificare. Indiferent dacă este un buletin, pașaport sau carte de identitate, trebuie să ne verificăm identitatea. Dacă suntem pensionari, va fi, de asemenea, necesară furnizarea de dovezi de pensionare

Trebuie să reținem că fiecare entitate poate solicita mai mult sau mai puțin documentație în conformitate cu politicile sale de risc și cu aspectele care trebuie analizate. Aceste informații trebuie furnizate și dacă dorim să refinanțăm și să ne schimbăm împrumutul bancar.

Advertisements