Creditfix credit pana la salariu

3000 lei printr-un Credit pana la salariu, informeaza-te

CreditFix este o Institutie Financiara Nebancara (IFN) care ofera credite rapide online. Daca ai o nevoie urgenta, un credit pana la salariu te poate ajuta sa iti rezolvi diverse situatii care nu suporta amanare.

Poti aplica pentru creditul pana la salariu solicitand o suma maxima de 3000 de lei, cu o perioada de rambursare de maxim 55 de zile, daca ai peste 18 ani, esti cetatean roman, ai un venit lunar stabil de peste 500 lei, detii un cont bancar cu card atasat si poti furniza un numar de telefon si un email.

Pentru a beneficia de un credit, tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de credit si vei fi contactat de un operator. Vei trimite prin email documentele solicitate si in cel mai scurt timp vei primii bani in contul de salariu sau pensie.

Poti stabili data scadenta sa fie data la care incasezi salariu, insa daca stabilesti sa te incadrezi in cele maxim 55 de zile, ai grija sa achiti la timp. Dupa cele 55 de zile dobanda penalizatoare este de 1,2% pe zi si datoria va creste simtitor de la o zi la alta.

Advertisements