CreditPrime Credit pana la salariu

2000 lei disponibili cu Credit pana la salariu, informeaza-te

Compania Ecofinance IFN SA, care ofera credite online prin intermediul site-ului sau CreditPrime, este o firma romaneasca si s-a lansat pe piata creditelor in anul 2018.

Creditele disponibile pana la salariu pentru care poti aplica la CreditPrime sunt intre 200 si 2000 de lei, dobanda este 0% in primele 30 de zile, iar apoi este de 1,19% pe zi.

Pentru a avea acces la un imprumut de la CreditPrime trebuie: sa ai 22 de ani impliniti, sa fii cetatean roman, sa ai o carte de identitate  valabila, sa poti face dovada ca ai un venit lunar stabil, sa ai un cont bancar cu card atasat si sa iti faci un cont pe site-ul lor.

Dupa ce faci cererea de imprumut si completezi toate datele tale personale, trimiti fotografii cu documentele care ti se vor solicita si vei primi contractul de imprumut. Il vei semna si retrimite companiei. Acum poti sa te consideri clientul lor si sa te bucuri de banii primiti direct in contul tau.

In secţiunea “Cont personal” de pe site-ul CreditPrime, vei putea accesa mai usor serviciile oferite, precum: solicitarea unui nou imprumut, consultarea la zi a soldului disponibil sau a sumei de plata, precum si modalitatile de rambursare.

Advertisements