Ferratum Credit cu buletinul

1000 de lei prin Credite cu buletinul informeaza-te

Aspectul principal la un credit cu buletinul este ca il poti obtine si daca ai doar un contract de colaborare, lucrezi pe cont propriu, ai un PFA sau ai bani dintr-o chirie, important este sa ai o sursa de venituri din care sa poti returna imprumuturile.

Pentru a obtine un credit cu buletinul de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat.

Dupa ce completezi formularul si obtii aprobarea pentru imprumut, banii vor fi disponibili pentru tine in doar cateva ore lucratoare, la orice sucursala a bancii indicate de Ferratum.

Ferratum Romania I.F.N. S.A. face parte din Ferratum Group si activeaza din anul 2013 in tara noastra. Este una dintre institutiile financiare nebancare cele mai mari de pe teritoriul Romaniei.

Creditul cu buletinul oferit de Ferratum este un credit pe termen scurt, poti solicita sume mai mici pe perioade scurte. Suma pe care o poti imprumuta este cuprinsa intre 200 de lei si 1400 de lei, iar perioada maxima de rambursare este de 45 de zile.

Avantajele acestor credite sunt: se pot obtine rapid doar completand cererea cu datele din buletin, primesti banii in cateva ore si, cel mai important, primul credit are o dobanda de 0% deci rambursezi doar suma imprumutata.

Este important sa achiti creditul pana la data scadentei, altfel vei plati sume suplimentare ca penalizare si acestea sunt destul de mari. Penalizarile se aplica pe zi de intarziere

Advertisements