ING Credit de nevoi personale

25 000 euro cu Credite de nevoi personale, informeaza-te

ING GROUP este o institutie financiara din Olanda cu sucursale in multe tari din Europa si din afara ei. Sucursala din Romania a fost infiintata dupa 1989.

ING Romania ofera servicii si produse tuturor categoriilor de clienti, iar pentru persoane fizice are o gama larga de credite si este disponibila online 24h/24h, 7 zile pe saptamana.

Creditul de nevoi personale se poate solicita de la sediul ING sau online si poti primi aprobarea imediat, fara documente de venit, daca ești salariat sau pensionar.

Suma pe care o poti accesa prin acest tip de credit este intre 2000 lei si 125000 lei, iar perioada de creditare poate fi intre 1 si 5 ani.

Dobanda poate fi diferita in functie anumite optiuni si anume: daca incasezi salariul la ING si faci asigurare este de 7,99%; daca incasezi salariul, dar nu faci asigurare este de 8,99%; daca faci asigurare, dar nu primesti salariul la ING este de 9,99% si daca nu incasezi salariul si nici nu faci asigurare la ING dobanda este de 10,99%.

Puteti simula cu calculatorul de credite online de pe site-ul institutiei diferite sume si veti sti care sunt costurile pentru suma pe care va veti hotari sa o imprumutati de la ING.