Provident credite nebancare

15 000 lei luati prin Credit nebancar informeaza-te

Este foarte usor sa aplici la un credit de la Provident: completezi datele online, trimiti fotografii cu documentele prin email sau, mai simplu, suni la numarul de pe site si un consultant te va indruma sa parcurgi pasii.

Poti de asemenea, sa alegi serviciul optional oferit de acestia, acela de a primi banii la domiciliu. Este un serviciu contra cost, dar in maxim 48 de ore primesti banii.

Provident ofera produse financiare rapide. Sunt specializati in acordarea de credit rapid de valoare mica, pe termen scurt si mediu.

Provident Financial Romania, institutie financiara nebancara cunoscuta pe scurt ca Provident, este parte a grupului britanic International Personal Finance si si-a inceput activitatea in tara noastra in anul 2006.

Provident ofera credite cuprinse intre 500 si 15 000 de lei cu posibilitatea rambursarii in rate pe perioade cuprinse intre 48 si 134 saptamani. Confirmarea solicitarii se face rapid, in maxim 48 de ore primesti raspunsul.

In plus fata de alte IFN-uri, ai posibilitatea sa alegi sa primesti un asistent pentru imprumut, care sa iti aduca banii chiar la domiciliu sau sa incaseze platile la domiciliu. De asemenea, poti de beneficia de un bonus pe care il ofera Provident clientilor sai, acela pentru prieten recomandat si are o valoare de 300 de lei pentru fiecare prieten.

Pentru a putea beneficia de un credit de la Provident trebuie sa indeplinesti cateva conditii si acestea sunt: sa ai peste 18 ani, sa fii cetatean roman si sa ai o carte de identitate valabila, sa ai un venit lunar net mai mare de 300 de lei, sa ai un email, un numar de telefon valabil.

Provident nu solicita garantii sau sa ai un girant, insa daca esti inscris in Biroul de credit este posibil sa iti restrictioneze accesul la un imprumut.