Rapid Credit Credit cu buletinul

10 000 de lei prin Credite cu buletinul informeaza-te

Rapid Credit este o institutie financiara nebancara înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României si in Registrul Special al BNR in anul 2018. Aceasta ofera imprumuturi cu garantie, pe termen lung, fara a solicita justificarea folosirii banilor.

Documente necesare pentru credit: buletin sau carte de identitate valabila a solicitantului, adeverinta de salariu si/sau dovada a altor venituri lunare sigure obtinute din pensie, dividende, chirii, drept de autor etc.

Termenul maxim de rambursare este de 36 de luni, iar valoarea maxima a imprumutului este de 10 000 de lei. Garantia este constituita din ipoteca asupra veniturilor.

Avantajele creditelor de la Rapid Credit: dobanda fixa pe toata perioada imprumutului, perioada de rambursare mare, posibilitatea refinantarii altor credite, nu se percep taxe si comisioane pentru analiza si aprobare sau pentru rambursare anticipata.

Rambursarea se va face in rate lunare egale, formate din rata de credit si dobanda la soldul ramas, astfel ca ultima rata va fi rata de credit principal.

Este important sa respectati termenele de plata a ratelor pentru a evita eventualele costuri suplimentare care vor aparea in cazul in care nu achitati la timp ratele lunare.

Advertisements