Credit cu buletinul TeleCredit

Telecredit Credit cu buletinul 2000 de lei

Telecredit Credit cu buletinul

2000 de lei prin Credite cu buletinul informeaza-te

Valoarea acestui credit poate fi de pana la 2000 de lei si il vei putea plati in cel mult 30 de zile. Principalul avantaj este reprezentat de faptul este foarte simplu sa obtii un credit cu buletinul, iar totul este poate desfasura online.

Alegi suma de care ai nevoie cuprinsa intre 100 si 2000 de lei si perioada in care crezi ca vei putea returna imprumutul, intre 10 si 30 de zile. Acestia spun ca ai nevoie doar de buletin pentru a obtine un credit la Telecredit.

TeleCredit a fost infiintata in 2014 si inregistrata in Registrul Special al IFN ținut de BNR în februarie 2018, este o companie pe piata creditelor rapide cu capital romanesc.

Avantajele accesarii unui credit de la TeleCredit sunt: o dobanda zilnica de 1,2%, nu exista comisioane sau taxe, procedura de acordare a banilor este simpla si transferul banilor imprumutati in contul clientului este rapid.

Pentru a beneficia de aprobare trebuie sa: ai varsta peste 18 ani, sa fii cetatean roman si sa ai o carte de identitate valabila, sa ai un venit lunar, sa detii un card bancar, sa ai un numar de telefon si un email.

Vei putea aplica online, pe site-ul companiei, furnizand datele tale prin email, dupa care astepti sa primesti aprobarea, tot pe email. Odata cu aprobarea, vei primi si factura pentru rambursarea creditului.

Poti rambursa suma prin direct debit si banii se retrag automat din cardul tau; prin transfer bancar; numerar la banca; numerar prin PayPoint cu factura primita. Deci poti sa alegi varianta cea mai comoda pentru tine.

Trebuie sa ai grija sa nu depasesti termenul limita, avand in vedere ca transferul bancar poate dura chiar si o zi si sa trimiti bani in timp util pentru a te incadra.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *