Viva Credit Credite nebancare

2000 de lei obtii prin Credit nebancar informeaza-te

Viva Credit este o Institutie Financiara Nebancara cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2010. Aceasta ofera credite online rapide, cu dobanda fixa. In maxim 15 minute primesti raspunsul, iar banii ii poti avea in 2 ore.

Poti imprumuta sume intre 100 si 2000 de lei de la Viva Credit, cu o dobanda de 1,2% pe zi, iar pentru primele 30 de zile dobanda este 0% pentru clientii noi.

Avantajul la aceste credite este ca platesti dobanda doar pentru suma utilizata si ca la rambursarea anticipata nu se platesc taxe suplimentare. Vei achita doar suma imprumutata si dobanda acumulata la data respectiva.

Pentru a beneficia de un credit Viva trebuie sa indeplinesti cateva conditii: sa ai 20 de ani impliniti, sa fii cetatean roman si sa detii o carte de identitate valabila, sa poti face dovada unui venit lunar stabil (salariu, pensie, dividende, chirii), sa ai un numar de telefon, o adresa de email, un cont bancar.

Tot procesul de aplicare la credit se desfasoara online, pe site-ul companiei. Selectezi suma dorita si perioada de rambursare si apesi butonul „aplica acum”. Poti sa aplici la orice ora. Daca aplici in afara orelor de lucru, cererea ta va fi aprobata in ziua urmatoare.

Vei fi directionat la un formular in care completezi datele tale personale (nume, prenume, cnp, numar telefon, email) apoi ti se vor solicita copii dupa documente, le vei trimite prin email si gata. Vei primi in cel mai scurt timp aprobarea si ulterior banii sun virati in contul tau.

Pentru a evita penalizarile, trebuie sa te asiguri ca rambursezi imprumutul la timp. Dupa data scadenta penalizarile se aplica pe zi si se calculeaza ca 1,2% din suma utilizata.